Vår Story !

STORYN KRING VÅR ONLINEUTBILDNING


Yvette & Theresia Malm har i 15 år utbildat kunder till hundfrisörer. Vårt huvudfokus har varit att du som elev ska få ha mycket praktik hos oss i våra olika salonger . Vi har alltid haft små grupper och många gånger har vi haft en elev själv så det nästan blir som en privatutbildning.
Tiden har förändrats och hade någon sagt till mig för några år sedan att vi skulle ha onlineutbildningar så hade jag inte trott på det.

Men sommaren 2018 förändrade allt när vi hade en kund som ringde och berättade att hon är personlig assistent åt sin dotter och kan i stort sätt aldrig resa. Och hennes dröm var att få bli hundfrisör. Hon frågade hur vi kunde lösa detta och då föddes idèn till Onlineutbildning med fysiska träffar som workshop.

Hon gick vår utbildning och blev diplomerad hundfrisör under 2019 .

I Vår utbildning pluggar du dig genom vår utbildningsportal där vi öppnar upp kapitel för kapitel och så träffas vi över nätet en till 2  gånger/månaden och så har vi en sluten Facebookgrupp där vi kan diskutera vidare.

Olika Paketlösningar

OLIKA PAKETLÖSNINGAR

Vi kommer alltid i första hand rekommendera vår traditionella hundfrisörutbildning. Men känner du igen dig som i ovanståendes kunds situation , kan inte få ledigt från jobb eller väldigt långt att resa, då finns denna möjlighet för dig för att uppnå din dröm.
Det krävs mycket egen "diciplin" och träna mycket på hundar på hemmaplan och viss hanteringsvana är ett plus.

Vi har gjort tre olika paket av denna utbildning:

Olika PAKET lösningar !

Här nedan kan du köpa paket 1 men om du vill boka in dig på Paket 2 eller 3 kan du kontakta oss. Så fakturerar vi istället till dig. Du kan alltid delbetala dina utbildningar på Life4You.

 • Paket 1

  Innehåll i detta paket kan du läsa LÄNGST NER PÅ SIDAN: + 6 dagars workshop + 1 dag/vecka coachning + vara med i en sluten Facebookgrupp + två böcker 25000 KR

 • Paket 2

  Innehåll i detta paket kan du läsa om här nedan: + 10 dagars workshop + 1 dag/vecka coachning under din utbildning + vara med i en sluten Facebookgrupp + två böcker + en bonus

 • Paket 3

  Innehåll i detta paket kan du läsa om här nedan: + 15 dagars workshop + 1 dag/vecka coachning under din utbildning + vara med i en sluten Facebookgrupp + två böcker + två bonusar

Passar denna utbildning dig?

Har du en dröm att få jobba kreativt med hundar, men har stora svårigheter att resa av olika anledningar. Vi har skapat denna utbildning just för dig !

 • Resultat

  Du ska efter utbildningens slut ha baskunskaper i de vanligaste förekommande salongsfrisyrer och trimhundar så du känner dig säker i din roll som hundfrisör och antingen hyra in dig på en salong eller starta upp en egen verksamhet.

 • Förkunskaper

  En generell hundvana.

KURSINNEHÅLL PÅ HUNDFRISÖRUTBILDNING

I detta pris ingår även 2-3 workshop samt coachmöten varje vecka online.

UTBILDNINGSPRIS

Denna utbildning passar dig som har svårt att komma på enbart en praktisk utbildning pga tex lång resväg. Så du sparar in både tid och pengar på att gå denna onlineutbildning. Det ingår även fysiska träffar i form av Workshop.

Social proof: testimonials

Liv Ollman

Kan verkligen rekommendera Life4You Hundfrisörutbildning

Liv Ollman

Så nöjd och glad att jag valde att utbilda mig till hundfrisör just här, kan verkligen rekommendera Life4You :)
Ulrika Käck

Är så nöjd med Life4You Hundfrisörutbildning

Ulrika Käck